Tietoa tekijästä

Lyhyt versio:

Yhteisöpedagogi (AMK), 2014

Seksuaalineuvoja, 2020

Seksuaaliterapeutti, 2021

she/her


Hei sinä, ja mukavaa kun päädyit Hellityksen tykö!

Mie olen Sanni Laurila. Asun ja työskentelen tällä hetkellä Suomen betonisessa helmessä, Kouvolassa. Minut tavoitat kuitenkin vaivatta myös etäyhteyksillä mistä päin Suomea ja maailmaa tahansa.

Olen työskennellyt useamman vuoden etsivässä nuorisotyössä nuorten aikuisten parissa rinnallakulkijana. Seksologian saralla olen työskennellyt nuorten seksuaalisen hyvinvoinnin asiantuntijana, sekä seksuaalisen häirinnän ja seksuaaliväkivallan teemojen parissa. Palveluiden viidakko, byrokratian solmut ja elämän ennalta-arvaamattomuus ovat tulleet minulle tutuiksi.

En pelkää uutta tai tietämättömyyttä, ja lähden aina rohkeasti etsimään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Osaan myös myöntää osaamiseni rajat, ja varmistan aina, että löydät juuri sen sinulle oikean ammattilaisen ja reitin sopivan palvelun luo.

Asenteeni elämään ja ihmisyyteen on avoin ja hyväksyvä. Luonani saat olla juuri sellainen kuin olet. Minulle elämään ei ole käsikirjoitusta, ei muottia johon tulisi mahtua.

Minulle tärkeitä lähtökohtia yhteisessä työskentelyssä ovat luottamuksellisuus, voimavarakeskeisyys, kokonaisvaltaisuus, eteenpäin katsova ote, ja aito läsnäolo.

Seksologian kentällä minua vetävät puoleensa erityisesti kaikenlaiset moninaisuuteen liittyvät teemat ja kysymykset, kuten seksuaalisuuden, sukupuolen ja ihmissuhteiden moninaisuus. Pohdin mielelläni myös mielen hyvinvoinnin ja seksuaalisuuden välistä suhdetta.

Epävirallinen versio:
Kirjoittaja ja musisoija. Utelias hämmästelijä. Elämäntehtävänä kehittyminen. Ujosti yhteiskuntakriitikko. Nauttii ajattelun haastamisesta ja uuden oppimisesta. Havaitaan usein koltuissa.
Elämä on kaikenväristä.