Palvelut

Seksuaaliterapia, 60/90min

Seksuaaliterapiassa työstetään luottamuksellisessa yhteistyössä seksuaalisuuteen liittyvää pulmaa, pohdintaa tai toivetta. Terapiatyöskentely on usein kestoltaan neuvontaa pitkäaikaisempaa, esimerkiksi 5-20 tapaamiskertaa. Terapiaan voi tulla yksin, kumppanin tai kumppaneiden kanssa. Terapiatyöskentely ei sisällä fyysistä koskettamista. Työskentelyssä voidaan hyödyntää keskustelun lisäksi erilaisia harjoitteita, ja terapia-ajan ulkopuolella kokeiltavia kotitehtäviä. Terapiatyöskentelyä toteutetaan tällä hetkellä etäyhteydellä. Voit ottaa yhteyttä terapiatapaamisen varaamista varten Yhteydenotto-osion kautta.

60min tapaamisaika sopii parhaiten yksilötapaamisille.

90min suositellaan, kun tapaamiselle tullaan kumppanin/kumppaneiden kanssa.


Seksuaalineuvonta, 60/90min

Seksuaalineuvonnassa keskustellaan luottamuksellisesti seksuaalisuuteen, seksiin, ihmissuhteisiin ja sukupuoleen liittyvistä kysymyksistä. Tyypillinen neuvontatyöskentely on kestoltaan 1-5 kertaa. Neuvontaan voi tulla yksin, kumppanin tai kumppaneiden kanssa. Neuvonta ei sisällä fyysistä koskettamista. Neuvonta toteutetaan tällä hetkellä etäyhteydellä. Voit ottaa yhteyttä neuvonta-ajan varaamista varten Yhteydenotto-osion kautta.

60min tapaamisaika sopii parhaiten yksilötapaamisille.

90min suositellaan, kun tapaamiselle tullaan kumppanin/kumppaneiden kanssa.


Koulutukset ja luennot

Kaipaatteko seksuaalisuuteen liittyvää koulutusta tai luentoa? Rakennetaan yhdessä neuvotellen sopiva koulutuskokonaisuus eri alojen ammattilaisille tai opiskelijoille. Kokemusta erityisesti nuorisotyöntekijöiden ja yhteisöpedagogiopiskelijoiden luennoista. Aiemmat koulutukset ovat käsitelleet muun muassa nuoruuteen ja seksuaalisuuteen, sateenkaarevuuteen, sekä moninaisuuteen liittyviä teemoja. Hinnat neuvotellaan erikseen.
 

Työpajat ja keskustelutuokiot

Illanistujaiset tulossa? Hyvinvointiteemaviikko koulussa, ja seksuaalikasvatuksen työpaja suunnitteilla? Yhdistystoiminnan virkistysilta kaipaisi jotain aivan uutta?
Mietitään yhdessä, mitä antoisaa, leppoisaa, ja mahdollisesti osallistavaa voisimme keksiä juuri teidän tarpeeseenne. Hinnat neuvotellaan erikseen.